Inbjudan till Willy:s Sportlovscup 2016

Information
Härmed inbjuder vi Er till Saxemara IF:s årliga inomhuscup för ungdomar. Detta blir 28:e året i följd som vi arrangerar cupen och i år är det dags för P06 resp. P04.
Cupen spelas i Ronneby Sporthall.
Speldagar
Ons. 24/2 P06
Tors. 25/2 P04
Priser
Ettan till fyran erhåller medaljer. Ettan erhåller också en segerpokal samt ingravering i vandringspokalen. Bäste målvakt och utespelare utses i finalspelen.
Antal spelare
Fyra + målvakt. Högst sju avbytare får användas i varje match.
Gruppspel
Speltid 1 x 13 min. Seger ger tre poäng, oavgjord ger 1 poäng.
För att skilja lagen åt med samma poäng gäller följande: 1) målskillnad, 2) flest gjorda mål, 3) inbördes möte, 4) lottning.
Slutspel
Speltid 1 x 13 min. Vid lika resultat i slutspelsmatch förlängs matchen med fem minuters ”Golden Goal”. Skulle matchen ej vara avgjord efter detta blir det straffsparksläggning.
Finalen spelas 1×18 min.

Tävlingskommitté
Kenth Gummesson och Örjan Jonasson. Kommittén är också protestjury.
Lottning
Fastställd lottning publiceras på www.saxemaraif.se senast en vecka innan speldag.

Regler
Vi spelar enligt Blekinge FF:s regler för 5-manna. I P05 tillåter vi tillbakaspel till målvakt.
Vi accepterar en överårig spelare per lag. Spelare får endast deltaga i ett lag samma dag om föreningen har flera anmälda lag.
Avgift
500 kr/lag. Avgifterna sätts in på bankgiro 602-0960 senast 10 dagar innan speldag. Vid utebliven betalning förlorar man sin plats i cupen.
Anmälan
Sista anmälningsdag är den 5/2 -16. Max 20 lag per åldersklass (Först till kvarn).

Anmälan sker på något av följande sätt:

• Ring Kansliet: 0457 – 421 03
    • Per post till Saxemara IF, Svedalavägen 17, 372 97 Ronneby

Uppge: Förening, åldersklass, antal lag, kontaktperson med kontaktuppgifter.

Våra stolta sponsorer