Årets trupp

Som alla vet så kommer vi att satsa på en mindre trupp år 2014 och enbart satsa på ett A lag. Mycket beroende på att slippa lägga så mycket energi på att jaga spelare till matcher och jag vet att alla föreningar tycker det är jobbigt. Visst vi vann med 10 poäng och det säger väl en del om förra årets reservlagsserie.

jens_wedeborg
Jens Wederborg

Tränare

Ny för året och han har verkligen visat framfötterna från start och besitter ett stort fotbollskunnande.

patrik_svensson
Patrik Svensson

Ass tränare

Även han nygammal tränare som med sitt driv gör att samtliga spelare drar åt samma håll.

bjorn_barbic
Björn Babic

Målvaktstränare/målvakt

Mv-tränare och backup som utan problem kan gå in och göra matcher i serien. Det visade han inte minst i förra årets kvalspel.

david_thorngren
David Thorngren

Målvakt

Förstamålvakt – stabil div 3-målvakt med fina fötter och bra reflexer.

david_eriksson
David Eriksson

Back

Förstamålvakt – stabil div 3-målvakt med fina fötter och bra reflexer.

truppen_bild_fattas
Felix Holgersson

Back

Löpstark, hård bra huvudspelare.

klas_jakobsson
Klas Jakobsson

Back

Nyförvärv från småländska Ryssby. Ung storväxt back som kan spela både ytter och mittback.

simon_sodergren
Simon Södergren

Back

Spelskicklig offensiv ytterback som gärna följer med högre upp i banan.

martin_anganger
Martin Angänger

Back

Pittbull med stort hjärta. Stenhård i kroppen som dock riskerar en del kort under säsongen. Kommer som ytterback ofta med upp i offensiven.

sam_johansson
Sam Johansson

Back

Riktigt fin vänsterfot på en spelare som kan spela både defensivt och offensivt!

per_karlsson_forsvar
Per Karlsson

Back

Spelskicklig försvarsgeneral som även brukar vara inblandad i fasta situationer.

herman_persson
Herman Persson

Back

Spelskicklig hårdför ledargestalt med bra tryck i vänsterdojjan som även gjort en del mål på försäsongen.

david_gummesson
David Gummesson

Mittfältare

Spelintelligent löpstark mittfältare med fin vänsterfot.

jakob_gummesson
Jacob Gummesson

Mittfältare

Senaste Gummesson-spelare i SIF. Talangfull spelare som kan användas på flera positioner. Lämnar ev. efter sommaren för studier och spel i Mjällby AIF.

mattias_gummesson
Mattias Gummesson

Mittfältare

Rutinerad mittfältare med känsla i fötterna. Kan vi utesluta spel i år? Vet ej… Gammal är ju trots allt äldst!

johannes_larsson
Johannes Larsson

Mittfältare

Teknisk mittfältare med bra skott som gärna bjuder publiken på det lilla extra.

truppen_bild_fattas
Jim Nilsson

Mittfältare

Härlig hård och spelskicklig mittfältsspelare som är både defensivt och offensivt skicklig.

martin_olsson
Martin Olsson

Mittfältare

Bra och starkt huvudspel på fasta situationer. Stark vinnare med ledaregenskaper som utvecklat ett fint och bra passningsspel.

ola_otfors
Ola Otfors

Mittfältare

Rutinerad offensiv mittfältare som brukar vara inblandad i målsituationer. Ev. hörnläggare.

per_karlsson_forw
Per Karlsson

Forward

Nyförvärv som öste in mål för Johannishus SK förra säsongen. Snabb, rivig forward som har näsa för målet.

timmy_olofsson
Timmy Olofsson

Forward

Snabb hård målfarlig djupledslöpande forward. Har trots sin unga ålder div 3 rutin med Saxemara IF.

freddie_sjogren
Freddie Sjögren

Forward

Nyförvärv från Fridlevstad/Tving som sprutat in mål i de klubbar han tidigare varit. Nu blir det debut på div 3 nivå. Varit skadad under försäsongen.

hampus-thorman
Hampus Thorman

Forward

Allround bollskicklig offensiv spelare med bra fysik. Varit en del skadad under försäsongen.

christian_månsson
Christian Månsson

Forward

Fightas om en plats i centrala anfallet. Har enormt kunnande om bara huvudet är på rätt plats.

Adnan_spahija
Adnan Spahija

Forward

Ung forwardstalang som har speed i och under fötterna. Kan om han vaknat på rätt sida snurra upp de flesta backar.