Årets trupp

Jesper Håkanson blir kvar som ledare även nästa år och tycker det ska bli jätteroligt och har dessutom fått en ny kollega i Kicki Nilsson. Kicki kommer närmst från Kallinge och har tidigare spelat i flera klubbar, där Trion i allsvenskan står som högsta merit. Hon kommer som det ser ut nu agera spelande tränare.
Jesper och Kicki kommer att dela på ansvaret och Martin Klemedsson som var assisterande förra året verkar bli kvar fast istället för att vara tränare blir han i så fall skadeansvarig/lagledare.
Vi ser verkligen fram emot säsongen och tror det kommer bli mycket bra!

Jesper Håkansson
Tränare

Kicki Nilsson
Tränare

Martin Klemedsson
Skadeansvarig/lagledare

Medina Mehic
Målvakt

En stabil och träningsvillig målvakt som helt klart är med och slåss om förstaspaden i år!

Athitaya ”Tong” Phoseeda
Målvakt

Ny målvakt från de egna leden som haft en väldigt positiv utveckling! Kan behöva ett par centimeter till innan hon är med och konkurrerar.

Lizette Karlsson
Målvakt

En före detta utespelare som skolar om sig till målvakt. Har längden och stabiliteten med sig. Pluggat i Kalmar så frågan är hur mycket hon hinner med?

Camilla Svensson
Försvarare

Gamlingen i gänget och en av de mest rutinerade! Spelade i SIF redan för 18 år sedan, frågan är om det räcker med alla unga krafter som kommit in i laget?

Phakaimat ”Toey” Phoseeda
Försvarare

Förra årets vinnare av diamantbollen med en träningsprocent på 97%. Förmodligen en av de som utvecklats mest sedan förra året!

Felicia Dahlstedt
Försvarare

Nykomling för säsongen som under försäsongen spelat mittback men även visat att hon kan agera offensivt!

Filippa Håkansson
Försvarare

Ny brytsäker back från vårt eget F15. Spelat på lite olika positioner under försäsongen och kan användas nästan var som helst!

Rebecka Fredriksson
Försvarare

Ny gjuten ytterback. Brytsäker och väldigt skicklig i sitt passningsspel!

Anna Wessman
Försvarare

Förra årets lagkapten och stommen i försvarsspelet. Inleder säsongen som skadad men vi hoppas att hon snart är tillbaka!

Erica Holst
Försvarare

Ny från Kallinge. Skicklig mittback som helt klart är är med och slåss om en plats. Om hon har fokus på rätt ställe..!

Kicki Nilsson
Mittfältare

Ny spelande tränare för säsongen. Med mängder av rutin, bland annat från allsvenskan. Kan bli en stöttepelare på mitten! Varit skadad men hoppas vara tillbaka till seriepremiär!

Rebecca Håkansson
Mittfältare

En rivig yttermittfältare som tar både offensivt och defensivt jobb.

Hanna Carlsson
Mittfältare

Ny mittfältare från F15. Ung snabb och bollsäker, jobbar hon lite på sin inställningen så kan hon bli riktigt viktig i år!

Sara Holmsten
Mittfältare

Teknisk spelare som jobbar och sliter, skulle kunna användas på alla offensiva positioner. Jätte utveckling sedan förra säsongen!

Caroline Wahlberg
Mittfältare

En stark innermittfältare som inte förlorar många närkamper. En bra dag kan hon stänga det defensiva mittfältet helt!

Louise Nilsson
Mittfältare

En yttermittfältare som ger allt. Jobbar och sliter både defensivt och offensivt! Har dragits med lite småskador på försäsongen, så vi hoppas hon håller sig hel!

Marion Karlsson Faudot
Mittfältare

En av de förmodligen mest konditionsstarka i laget! Skulle kunna springa sönder i princip vilken ytterback som helst!

Fanny Ivarsson
Mittfältare

Var väldigt stabil förra säsongen men har inte kunnat träna så mycket pga jobb och skola i år! Hoppas få igång henne i samma form som förra året!

Amanda Thelin
Mittfältare

En stark innermittfältare som dessutom är bra med bollen! Håller hon fokus och tränar ordentligt hade hon kunnat bli extremt viktig!

Ayat Abbas
Anfallare

Snabb som få och får med sig bollen i de flesta situationer. Gjorde redan förra året flest mål i SIF som inlånad från F15, då endast som 13 åring!

Suchada Nugboon
Anfallare

Snabb rivig forward som kommer ställa till en hel del oreda för många försvar kommande säsong.

Lina Karlsson
Anfallare

En snabb spelare som är duktig med fötterna. Har en förmåga att springa ett par offside för mycket. Men ligger fokus på rätt ställe så är hon med och slåss om en plats!