Tippa, vinn och stöd Saxemara IF på samma gång.

Saxemara IF har valt att under hösten starta en tipsklubb där alla personer i och omkring föreningen har möjlighet att delta i ett tipsbolag, samtidigt som man stödjer föreningens verksamhet ekonomiskt. Detta projekt ger föreningen en ekonomisk vinning som gör att vi kan fortsätta utveckla vår herr, dam och ungdoms- verksamhet. Naturligtvis hoppas vi även att medlemmarna i tipsklubben kan få en ekonomisk vinning genom spelbolaget.

Varje lördag, med start den 12 september 2015, fram till sista helgen i december 2015 kommer tipsklubben att spela Stryktips och/eller V75 för Tipsklubbens medel. Detta blir totalt 16 helger (omgångar).
De som väljer att teckna sig för en eller flera andelar kommer att få raderna skickade till sig via uppgiven mailadress, alternativt kunna hämta kuponger och rader på kansliet eller i Rosa Kiosken – Kallinge senast fredag eftermiddag.

Väljer man att delta i Tipsklubben så tecknar man sig för samtliga 16 veckor/omgångar.

Varje andel kostar 50kr/vecka(omgång) och det är fritt att teckna hur många andelar man önskar.

En andel kostar således totalt sett 800 kr för samtliga omgångar.

Av varje andel går 50% dvs 25 kr/omgång till Saxemara IF:s verksamhet och Tipsklubben spelar för de andra 50%.

Vinster i Tipsklubben betalas ut enligt fördelade andelar när samtliga omgångar är färdigspelade vid årsskiftet 2015/16. Då fördelas 75% av vinstkassan till andelsköparna och 25% av totala vinstsumman går till Saxemara IF:s verksamhet.

Som andelsköpare i Tipsklubben kan du välja att dela upp din betalning (endast faktura) i 4 omgångar (200 kr/tillfälle), annars betalar du hela beloppet direkt (kontant eller via faktura).

Detta anges vid tecknande av andel. Du betalar kontant vid tecknande alt via faktura.

För att anmäla dig till tipsklubben tar du kontakt med Saxemara IF:s kansli på telefonnr: 0457-42103, alt mailar till kansliet@saxemaraif.se.
Där uppger du namn, adress etc, samt hur många andelar du önskar teckna dig för och hur du önskar betala.

Om du vill kan du ladda ner anmälan här och lämna till kansliet.