sif_logo_post

Truppen börjar bli fulltalig

Innan vi tar och fira julen så har vi även fått ett ok från David Eriksson som haft en kämpig höst med en sträckning i en magmuskel som han inte fått ordning på. Tyvärr har han inte fått ordning på detta ännu men går nu på rehab.

David kommer i alla fall ingå i vår trupp för 2016 och så fort han är fri från detta så kommer han börja träna. David är otroligt lojal spelare och Sifare sedan barnsben.

Han kommer att finnas på plats på träningar trots att han ej själv kan medverka för att dels hålla kontakten med truppen och hjälpa till med lite saker runt omkring tills han själv deltar till 100 % på träningarna.   

I och med Davids ok så är vi 22 st. i truppen och förhoppningsvis kan vi fylla på med etteller två namn under nästa fönster som handlar om de spelare som har svenska kontrakt som går ut den 31/12-2015.

 Vi har några spelare som vi har en dialog med och förhoppningsvis kan presentera i början av det nya året och kan vara klara när vi sätter igång vår försäsongsträning på Jernvallen den 11/1.

Tills det önskar vi från herrsektionen en riktig God Jul och Gott Nytt År 

Vi återkommer på det nya året med förhoppningsvis några goda nyheter.

Nu håller vi tummarna för våra två lag i Maxi Cup på Annandagen.     

Med vänlig hälsning

Stefan Carlsson
Ordförande i Fotbollsektionen