jens_gummesson_blogg

St Patricks Trofhy

En underbar Lördag väntade för Saxemara IF och det var fyra st lag i alla åldrar som gjorde upp om segern. Lite regn, men inget gnäll utan vädret passade vissa spelare galant.

Två veteranlag och två seniorlag där alla mötte alla och sen blev det semi samt en rafflande final. Ganska bra fotboll från de flesta där det ena veteranlaget med Ola Otfors, Maffe, David Gummesson, David Svensson, Olofsson, Padde samt Weilan och någon till verkligen höll på att komma till final. Två små skador på hela dagen får betraktas som bra och det var Padde Elmberg baksidan ( det är modernt nu och Weilan tålde inte kylan). Annars var det som vanligt när Saxemara IF anordnar något, bra organisation från start till mål.

Till final gick ändå lag Petter Otfors mot lag Mogge Westerlund och det var Petters lag som segrade tack vare en storspelande målvakt i Björn lejonet Babic. Matchen om tredje priset blev aldrig av då veteranerna hade fastnat vid kaffet och den varma saften. Sankan och JSK har nu vunnit tripplen i år med KM,DM och nu denna turnering. Så grattis pojkar.

Efter det så bar det av till HEJAN för fortsatt trevlig tillställning. Praya som blev målvakt under dagen pga lite hosta, han var bra. Men det är nog till maten han skall hålla sig. Extremt god mat med allt som man kunde önska sig. Bra uppslutning till vår fästning, men tyvärr väntade Arsenal-Burnley på tv, men det fick gå. God mat och dryck samt som alltid högt i tak.

Matte hade ordnat en bra frågesport, som grillade de flest utom JSK Per som får betraktas som smartare än Herman Persson för tillfället. Inget snack utan lag Raine Jacobsson vann enkelt. Inte nog med det, utan förlorande lag fick 10 minuter på sig att skriva en låt till det segrande laget. Det var lag Leif Johnsson med Sam,Petter,Praya, Martin som inte hade kunskapen idag. Dom lyckades riktigt bra och låten fastnade på näthinnan, precis som Daniel Larsson sommarplåga  I Love you F——.

Sen var det kaffe medans vi väntade in Liverpools match. 0-0 var väl ett resultat som endast gladde Krille Månsson, jag är nästan säker att han hade det på sin resultat lott.

Challe ( tränarens son ) han är precis som sin far. Svår att somna och han ville inte missa något. Men det gick som allt annat och jag säger som Raine Jacobsson, fan jag väntar bara på en inbjudan varje år. Det är så jävla skoj.

Så en lyckad kväll och jag hoppas att alla hade det sjukt skoj.

Mina tre sifhjärtan går till följande!

Praya Purohit en bra målvakt, men ännu bättre mat.

Marcus Olofsson, klart bäst i turneringen med Babic.

JSK Per som har vunnit allt han ställt upp i DM,KM,ST P samt frågesporten.

Vi ska försöka att ha en turnering senare i år oxå.