sif_logo_post

Saxemaras 06-or vann Willys sportlovscup

Fr v. Noah Haag, Olle Svensson, Ludvig Runesson, Måns Ulvtorp, Truls Nilsson, Kalle Kennerbjörk, Noah Sundin, Sigge Green, Albin Almström. Liggande fr. v. Tor Bohnsack, Albin Lövdahl, max Mirlund.

Så va de äntligen dags för vår egen cup, Willys sportlovscup.

De va ett gäng laddade killar som kom till samlingen idag. Första matchen börjar lite nervöst men sen släppte det. Oavgjort i första följdes upp med 2st segrar. Därmed va gruppsegern klar.

I semifinalen släppte grabbarna på handbromsen och vann solklart. I finalen väntade nu Kallinge SK som spelat bra hela dagen.
Finalen blev en jämn match där vi till sist stod som segrare.
Att vinna är givetvis jättekul.
Men framför allt är det sättet vi spelar fotboll på som gör oss extra stolta. Lägg där till en enorm glädje och fantastisk lagmoral. Helt fantastiskt.

Vi vill även passa på att tacka Kent Gummesson, föräldrar och syskon som ställt upp och arrangerat cupen på ett perfekt sätt.

Stolta tränare

Robban och Hans