sif_logo_post

Fotbollsskolan avslutades med besök från Kalmar FF

Årets fotbollsskola blev återigen en lyckad tillställlning!

-Fantastiskt kul att se alla barn samlade på Hejan och den goa stämning som det har varit under Fotbollsskolan och som det alltid är på Hejan, säger Heiki Andersson som är en av de ansvariga av Fotbollsskolan.

IMG_3020

Fotbollsskolan som pågick mellan lördagen 13/6 till tisdagen 16/ för barn P8 tom P12. Även i år var det Teknikskola för P13-P14 .

Ledarna i Fotbollskolan kommer från vårt Dam- och Herrlag  och gjorde ett fantastiskt jobb med barnen och är väldigt uppskattade bland barnen.  Tack för en mycket bra insats!

2015-06-13 09.59.14

Teknikgruppen hade olika ledare under fotbollsskolan och de gjorde en uppskattad insats. De som hjälpte till här var  A-lagstränaren Patrik Svensson, Sillhövdas A-lags tränare Tomas ”Pinnen” Olsson, Ola Otfors spelare i A-laget och Backaryds A-lagstränare Fredrik ”J-son” Gustafsson) och höll varsitt pass med Teknikgruppen.

På söndagen var det Fotbollsworkout på schemat som anordnades via SiSu, ett bra inslag med lite annan variant av träning där hela kroppen får användas och koordinationen för sig en bra genomgång.

På avslutningsdagen fick vi besök från Kalmar FF. Sportchefen Tomas Borstam Andersson tillsammans med 3 spelare från Kalmars U19 lag(Oskar, John och Jesper) var med och körde träningspass i de olika grupperna. Det avslutades med en frågestund där barnen fick inblick hur det är att vara fotbollsspelare i en Allsvensk förening.

2015-06-16 10.05.30

Vi tackar Kalmar FF och framförallt Tomas Borstam Andersson som fick till detta besök trots fulltecknad kalender. Det var väldigt uppskattat av Saxemara IF och framförallt av barnen!

-Det var 4 roliga dagar med många bra aktiviteter och framförallt var det roligt att se den goa stämning som det var och som det alltid är på Hejan avslutar Heiki Andersson.

Till sist avslutar vi med att tacka de föräldrar(Annika och Joakim De Roy, Bodil Carlsson, Susanne Amilon) som hjälpt till med bla att servera mat och stå i kiosken. Utan er insats hade det inte fungerat ute på Hejan. Tack för er hjälp!

2015-06-14 11.42.40