sif_logo_post

Arbetsdag på Hejan 22/3!

Grässäsongen 2015 närmar sig med stormsteg!

Snart fylls Hejans idrottsplats av massa flickor och pojkar i olika åldrar som önska göra det roligaste de vet, nämligen spela fotboll. Tillsammans med ledare och föräldrar kommer de snart inleda en ny säsong som förhoppningsvis kommer bli ännu bättre än de tidigare.

För att alla föreningens lag, från knattar till seniorer, ska ha en så trevlig miljö som möjligt, både utseende och funktionsmässigt. Så önskar föreningen ha en arbetsdag ute på idrottsplatsen. Det finns massor av saker som ska fixas, repareras, byggas eller bara städas upp inför säsongen.

Vi hoppas att så många av föreningens medlemmar, aktiva spelare, föräldrar, sponsorer och övriga supportrar kan bidra på denna arbetsdag. Ju fler vi är, ju mer får vi gjort och ju roligare blir det.

Nu på söndag 22/3 samlas vi därför på Hejan kl 09:00 för att ”gå över” Hejans idrottsplats. Här kommer finnas folk som fördelar arbetet och det finns arbetsuppgifter för ALLA. Kan du bara deltaga en viss del av dagen är såklart detta också tacksamt.

Under dagen kommer det att grillars korv till lunch och fika/dricka kommer finnas för förtäring under dagen.

Anmäl dig och ditt deltagande till kansliet på telefonnummer 0457-42103

Förra året såg det ut så här: