sif_logo_post

Ahmed och Per också klara

17 Spelare klara från 2015-års trupp

Vi är otroligt nöjda i fotbollssektionen då vi fått ihop de sista pusselbitarna i vårt lagbygge för nästa år. Vår målsättning har varit att behålla i stort sett truppen från i år och sedan krydda den truppen med några nyförvärv för att stå starka för division 3 nästa år.

De sista pusselbitarna var att få ett ja från Ahmed Amcha och Per Karlsson.

Ahmed Amcha:

Vi är otroligt glada att Ahmed kör vidare då han hade en stor del i vårt avancemang till division 3. Han tog ett stort ansvar i de avgörande matcherna med sin rutin, spelförståelse och hjärta för laget.

Ahmed har inte varit den stora målskytten i år utan varit hjärnan bakom många av Morgan Westerlunds mål. Han har tagit ett stort jobb för laget både offensivt som defensivt. Division 3 kommer passa ännu bättre för Ahmed där hans spelförståelse och rutin av högre divisioner kommer till sin plats.

Per Karlsson:

Vi är lika glada för att Per fortsätter ytterligare en säsong.

Per gjorde en briljant höstsäsong och bidrog starkt till framgångarna vi hade.

Han tillförde speed och en otrolig kämpaglöd från sin högerback och skapade oreda för motståndarna. Han kommer vara otroligt viktig med sin rutin och spelintelligens från tidigare spel med både division 2 och 3 spel.

Vi väntar även svar från David Eriksson om han vill fortsätta men han har för närvarande problem med en magmuskel som spökat under en längre tid, men David är välkommen att fortsätta om problemen släpper.

Nu har vi den första delen färdig och kommer nu att titta på ett antal intressanta namn som vi kommer att träffa inom kort och förhoppningsvis göra klart med till nästa säsong.

Vi återkommer med presentation av våra nyförvärv inom kort.

Stefan Carlsson

Ordförande i Fotbollssektionen