Trekanten Cup 2014

P11-Trekanten Cup 2014

Vi ledare vill tackar alla killar som var med i årets Cup i Trekanten, och ett speciellt tack till Ture och Love ifrån P9 som hjälpte oss genom hela turneringen. Dag 1 inlednings matchen i cupen möte vi IFK Borgholm som slutade 1-1, vi hade flera möjligheter att avgöra men trots allt var vi nöjda. Därefter möte vi -FK Karlskrona 0-2, -Nättraby GOIF 1-2 och till slut -Nässjö FF 0-2 men trots att match resultaten inte gick vår väg så var vi spel mässigt med i varje match och kämpade ända in till slutsignalen. Dag 2, första matchen mot Nättraby GOIS var vi inledningsvis dominerande på plan men lyckades inte håla skärpan på plats och kunde inte ro hem segern, utan Nättraby drog det längsta strået. Men till den avslutande matchen mot Barnarps IF, samlade vi nya krafter och med en välförtjänt vinst med ett nästan Barca liknande ”tiki taka” spel gjorde vi nog turneringens två snyggaste mål och där till en perfekt inåt skruvad hörna som vi satte huvudet till matchen slutade 5-1 till vår favör.

Ett extra tack till vår vattenman, som väl behövdes i den heta sommarvärmen 28-32 grader  !

Ledarna P11