P11 Saxemara IF – Nättraby GOIF – 1 juni

Idag den 1 juni hade vi hemma match mot Nättraby GOIF´s P11, och vi mötes med strålande solsken på Hejan.

Vi hade bestämt oss för att inte det skulle bli en varan vinst/förlust match idag, men efter 20 minuterna gick på hälarna och inte riktigt var med i matchen igen.

Halvtid resultatet vissade det 2-0 till Nättraby. Återigen i halvtid kom vi överens om att det var vi som skulle föra matchen och jobbar för varandra.

Det vissade sig snart att vi kom in i matchen och fick ett tydligt spel övertag, spelade ut på kanterna som vi pratat om och snabba omställningar.

Vårt första mål kom efter en snabb omställning och vi kunde så även mål nummer två och efter 20 minuters spel i andra halvlek gick vi uipp i ledning med 3-2.

Nättraby hade en duktig målvakt som gjorde två kanon räddningar, vid 23 minuters spel fick Nättraby en frispark på vår höger sida som man slog dirrekt in i båttre krysset.

Och det var kvitterat, vi tryckte på som innan för att komma till ett avgörande mål och puliken trivdes med vad de såg och vad vi presterade på plan. Tyvärr fick Nättraby en ny frispark 2 minuter innan slut som de slog direkt i mål strax utanför staffområdet. Då var det många i laget som tog det hårt efter allt fint spel och kämåpande tillsammans.

P11-140601