P11 Saxemara IF – Mörrums GOIS FK

Idag Söndag 29/6 hade vi vår sista match innan sommar uppehållet ute på Hejan och motståndet stod Mörrums GoIS/FK för, vi mötes av ett perfekt väder för spela fotboll på lite duggregn och ingen vind alltså mycket syre i luften.

Det märktes på våra killar att alla var tända och att det skulle bli roligt att spela fotboll idag, många föräldrar och släktingar var på plats för att se våra grabbar ta sig an Mörrum, roligt med en extra spelare som hemma publik tillför trots vädret.

Idag började vi rulla boll till varandra och löpa runt på kanterna som vi tränat på, roligt att se. Mörrum stod upp i första halvlek och hade några bra chanser emot oss, men Simon och grabbarna lyckades hålla tät och vi jobbade vidare som ett lag. Vi passade , ville ha boll, många finna väggpass och genombrott och efter ett tag kunde vi ta ledningen i första halvlek efter ett snyggt anfall.

Första halvlek kunde vi gå in med 1-0 till pausvilan. I paus vilan pratade vi om att vi skulle hålla i bollen och passa kortare pass genom laget.

I andra halvlek tog vi över matchen helt hade bollen minst 70% av tiden. Vi spelade riktigt bra rullade ut på back spelade runt och igenom mitten fram och ut på kanten igen snabbt kunde vi göra både 2-0, och 3-0 och hela laget var med upp och avslutade anfallen.

Vi hade flera chanser på mål men Mörrums keeper lyckades freda målet för på hälsning, det märktes att Mörrum spelarna blev trötta, vi ökade på tempot och gjorde 4-0 och 5-0 innan matchen var till ända. Vi tackar P10-orna Hugo och Oliver för en bra insatts och Givetvis P12an Simon för en stabil insats imål!

Vi avsluta vår säsongen i morgon kväll Måndag med en gemensam  Pizza/VM-fotbolls kväll och titta på Frankrike – Nigeria!

P11 2014-06-29