P11 / Karlskrona FF – Saxemara IF

P11 2014-05-25

I dag 25/5 var 11 laddade killar som åkte till Lyckåvallen för att spela fotboll mot Karlskrona FF !

Redan när vi kom in i omklädningsrummet kom vi alla överens om vem som skulle bestämma ute på plan.

Alla var tända på sin uppgift  och med den positiva inställningen gick vi ut i ett högt tempo och kämpade för varandra. och snart hade vi gjort 1-0.

Planen var i minsta laget, vi hade lite svårt med vårt passnings spel och det blev mycket spel genom mitten i första halvlek, som vi ändå van med 4-0.

I halvtid pratade vi om att utnyttja kanterna bättre, som en följd till det kom vi runt mycket bättre och fick ett flertal mål chanser.

Matchen slutade 5-0 , och det är roligt att se att vi jobbar som ett lag. Tack till Simon -02 som drog på sig målvakts tröjan oss spelade som en vägg.