Avslutningsfest P11

Pizzakväll

Dagen efter vårens sista spelomgång, där Mörrum stod för motståndet (se separat referat),
firade vi in sommarvilan med en pizzakväll på mysiga Restaurang Blekan.

Förutom en stor god pizzabuffé stod VM-matchen mellan Frankrike och Nigeria på menyn.
Grabbarna fick även varsin uppgift under matchen; att specialstudera både lagens spelare som hade samma
spelposition som de själva. Intressant och kul att höra grabbarnas analyser om vad de tyckte de
olika spelarna gjorde bra och dåligt.

När vi summerade matchen kunde vi konstatera att Frankrike vunnit och gått vidare till kvartsfinal samt att 13(!) pizzor hade slunkit ned plus ett antal
läskedrycker. Som grädde på moset besökte tränarna från Liverpool FC Football Academy restaurangen samma kväll. De anordnar just nu ett fotbollsläger på Brunnsvallen i Ronneby. När de fick höra att det var fler fotbollsspelare på restaurangen ställde de glatt upp på ett foto tillsammans med våra fotbollsgrabbar. Kul!

Nu tar vi en välbehövlig sommarvila i några veckor innan vi börjar uppladdningen för nästa uppgift; Trekanten Cup den 2-3 augusti.

Glad sommar önskar Saxemara IF P11!