jesper_hakansson_blogg

Trensum-SIF

Ett eller två steg tillbaka från Svensk fast cup!

I söndags spelade vi vår första träningsmatch för 2015. Det blev ingen munter historia och jag tappade till och med räkningen så många mål som ramlade in. Vi pratade mycket om vad vi skulle göra, men vi räckte helt enkelt inte till, spelmässigt, inställningsmässigt eller på någon punkt egentligen. Trensum spelade en väldigt fin fotboll och fortsätter vara ett spöke för oss. Vi har inte lyckats besegra dom en enda gång ännu. Detta är något som vi måste jobba för att ändra på två gånger den kommande säsongen för att nå våra mål.

Ska också nämnas att vi hade flera tänkta startspelare som saknades denna kvällen och det var även ett par spelare som hörde av sig under dagen och hade lite ont här och var, vilket gör att vi inte riskerar dessa med en dryg månad till seriepremiär. Sedan ska jag också säga att vi var ljusår bättre på defensiva fasta situationer mot hur det såg ut i svensk fast.

Laget:
                    Rebecca H
Filippa-Camilla-Hanna C-Rebecka F
      Toey-Felicia-Hanna A-Marion
                          Ayat
                         Louise
Bänken: Maja

Dagens tre hjärtan:
Felicia: Ger alltid allt och har snabbare än jag någonsin kunnat drömma om mognat in i sin lagkaptensroll!
Filippa: Första halvlek gör hon sin överlägset bästa halvlek på länge!
Maja: Inringd från F14, första framträdandet mot ett riktigt fysiskt motstånd. Men klagar inte och gör sitt jobb utmärkt!

Men idag behöver vi alla ta en extra funderare, och ge allt vi kan på träningarna för att rätta till de fel vi gjorde! Det börjar vi med på träningen ikväll tjejer!