jesper_hakansson_blogg

Svensk Fastighetsförmedling Cup

På lördag är det dags att spela ”Svensk Fast Cup”. Här kommer lite info om hur, när och var allting sker.

Läget i laget
Vi har fortfarande några spelare borta. Lite småskador, någon större skada och sjukdomar orsakar detta och vi får ta det hela utifrån de förutsättningar vi har. Naturligtvis hade man velat kunna matcha alla spelare redan nu, men ska vi vara ärliga så är det väl bättre att skadorna kommer nu än att de kommer när div. 4 drar igång. För det är ju då vi vill vara som bäst!

Min egen kommentar
Jag tycker vi har haft bra fart på träningarna, vi har pratat mycket om både anfallsspel och försvarsspel och jag tror att vi kommer väl rustade till cupen. Visst att vi saknar några spelare men jag tror inte detta ska påverka allt för mycket utan vi kommer kriga på och göra allt vi kan för att spela in vårt spelsätt och dessutom ska vi försöka få med ett så bra resultat som möjligt för att ha något att bygga vidare på! Kan vi sätta våra straffar och spela det försvarsspel vi önskar så tror jag vi kan ge även Nättraby (från div. 1) en rejäl match!! Men vi ska inte stirra oss blinda på vilken division motståndarna spelar i utan försöka spela vårt spel och inte ha någon överdriven respekt. För det är en attityd vi måste börja jobba in nu och ta med hela säsongen!

Spelschema:

Lördagen den 7 mars i Kallinge, Grupp 3 (matcherna spelas 2 x 20 minuter)

10.00 Kristianopels GoIF   Rödeby/Karlskrona
10.45 Nättraby GoIF   Saxemara IF