jesper_hakansson_blogg

SIF–RBK 0-5 (0-3)

Idag bröt vi den dåliga trenden!

Ja det är helt sant att vi förlorade med 5-0 nu under söndagskvällen. Men jag tycker att spelmässigt bryter vi verkligen den dåliga trend vi varit inne i sedan sommaruppehållet. Och med förutsättningarna vi hade inför matchen så gör vi en heroisk insats och visar att vi är ett lag som vill framåt!

Vi försöker verkligen spela vårt spel, kämpar och sliter, gör det starkt bakåt och skapar även några ganska bra chanser i första halvlek. Men det är väl bara att erkänna att Ronneby bollklubb idag var ett par nummer större än oss, vilket i sig inte stör mig.

Det som dock stör mig lite är att de är ett par nummer större för att de tar med ett antal spelare som även spelade med deras div. 2 lag igår. Detta säger jag inte för att jag är en dålig förlorare på något sätt, jag förlorar gärna med 10-0 mot RBK om de är så bra. Men jag säger det för att försvara mina DIV. 4 TJEJER som gör en av sina bättre matcher inställningsmässigt men ändå inte får ut något av det. När vi i Saxemara Dam har tillräckligt mycket folk för att ha två lag så tycker iaf jag att vi ska ha det för att alla ska få spela, inte för att plocka ner våra A-lagsspelare så att de får en promenadseger, vilka vi än möter! Men det är min personliga åsikt!

Nu kör vi en träningsvecka innan nästa match som är om en dryg vecka, då är det nytt fokus på en ny utmaning, som förhoppningsvis blir en jämnare historia!

Laget:
                     Tong
Amanda-Camilla-Kicki-Toey
Hanna C-Carro-Felicia-Rebecca H
                  Lina-Ayat
Bänken: Tuva, Rebecka F, Filippa, Louise

Tre SIF-hjärtan idag:

Felicia: En spelare som verkligen har höjt sig under sommaruppehållet, vilken inställning och kämparglöd, och har riktigt mycket boll i sig!
Rebecka F: Börjar matchen på bänken, men efter att Toey fått andra fula tacklingen mot sig blir hon inkastad och löser det riktigt bra, tillbaka i gammal form!
Amanda: Med gipsad arm visar hon för andra matchen i rad att hon är en riktigt skicklig spelare och en riktig kämpe!