jesper_hakansson_blogg

Försäsongen

Här kommer en snabb uppdatering om hur läget ser ut och har sett ut såhär långt för damerna!

Vi startade upp försäsongen den 3e januari efter DM inomhus med möte om upplägg och lite målsättningar! Sedan drog vi igång träningarna den 11e och har sedan dess kört tre pass i veckan varannan vecka och två pass varannan. Det har varit bra fart på såväl passningsövningar som spel och även kondition. Mycket vilja på samtliga!

Tyvärr har vi tappat några spelare från förra säsongen och kommer gå in med en lite tunnare (men inte sämre) trupp än 2014. Vi dras redan med några skador som sträcker sig över längre tid men alla ska vara redo för spel till säsongsstarten!
Men för att inte stå helt handfallna om oturen skulle vara framme så har vi startat ett tajtare samarbete med vårt F14 där det finns många talangfulla spelare. Vi tränar redan nu på samma tid en gång i veckan och avslutar med att spela tillsammans. Vi har för avsikt att träna på samma tid en gång i veckan hela året. Detta för att göra lån av spelare från F14 till dam (men även från dam till F14 för våra yngsta spelare) mindre dramatisk och mycket lättare!

Det var den korta versionen av uppdatering! Kommer presentera alla spelare och mycket annat som vi jobbar med under resten av försäsongen inom kort!