jens_gummesson

Saxemara IF – Nättraby GOIF 1-2 ( 0-2 )

Ännu en svag insats av de blå när vi bjuder Nättraby på två mål och så här får det fan inte se ut.

Tänker inte skriva så mycket för alla vet hur förbannad jag är just nu. Vi mötte ett Nättraby som var en klass bättre än Mörrum, det måste sägas.

Dom gör det jäkligt bra och deras försvarsspel är klockrent och vi kommer inte alls fram i banan och dom kändes hetare från start och när vi bjuder på 0-1 efter en kvart ja då sätter vi oss i en knipa samtidigt som dom kan backa hem och kontra, detta gjorde dom riktigt bra.

Visst har Saxemara bollinnehavet med det var längesen jag såg så mycket bolltapp och felpass av oss. När vi sen ligger ihåligt i lagdelarna och när vi inte få upp laget att vinna andrabollar då blir det svårt att skapa något av värde. 0-2 kommer på en långboll där flera personer tar felbeslut och efter det så klara vi inte att vända denna match.

Vi trycker fullständigt ner Nättraby i den andra halvleken men Mogges mål kommer försent och jag tycker att Nättraby vinner rättvist.

Nu har vi satt oss i en situation som inte håller så länge till utan nu är det seger som gäller mot Ronneby BK på lördag, även dom har startat trögt och måste gå för seger annars är dom borta.

Inga plus idag tyvärr.