jens_gummesson

Saxemara IF – Lyckå FF 9-1 ( 5-1 )

Äntligen fick Saxemara IF en islossning som heter duga. Personligen tycker jag att vi är värda att äntligen få göra en del lätta mål och nu är vi med på riktigt i tabellen.

Matchen startar bra för de blå och redan efter 4 minuters spel så sammarbetar Ashmed och Mogge som snabbt rullar in 1-0 och detta var den start vi ville ha. Lyckå försökte att rulla boll, men idag ägde hemmalaget mitten och vi kändes väldigt aggressiva i vårt försvarsspel samtidigt som vi hela tiden kändes kvicka i omställningarna. 2-0 skjuter Allkarta och det känns stabilt idag.

Lyckå med massa av rutin hade en del halvchanser men idag var det faktiskt bara ett lag på plan. 3-0 gör Mogge snyggt och nu flyter spelet på korrekt och jag har inget att klaga på. 4-0 gör Honken och 5-0 skjuter Amca snyggt in och trots lite slarv när Lyckå gör 5-1 i minut 45 så gör vi årets klart bästa halvlek där samtliga spelare tar sitt ansvar.

I den andra halvleken så blir det lite för mycket lek, men  samtidigt så känns det som att alla har ett ansvar och jobbar för varandra vilket känns tryggt. 6-1 gör allkarta efer ett snyggt spel genom hela planen. 7-1 gör vår favorit Sankan och jublet visste inga gränser, alla inhoppare gör det jäkligt bra idag. 8-1  gör Mogge på en retur och Angeänger avslutar snyggt med en lobb och 9-1 slutar matchen och vi ska vara nöjda.

Alla gör det bra idag och alla drar sitt till stacken och idag visade vi var skåpet ska stå. Lyckå fick en svår match idag mot ett revanchsuget Saxemara IF som inte alls var nöjda efter Listerby matchen. Jag tror ändå att Lyckå med sin rutin klara ett nytt kontrakt.

Bäst idag i ett bra Saxemara IF tycker jag nog att Pelle Karlsson, Mogge Westerlund samt Honken Holmqvist är. Men som sagt alla gör det bra och nästan fjantigt att höja tre spelare extra men jag brukar göra det.

Bra domartrio idag med Musse Merzi i spetsen och vi tackar även Lasse Magnusson och Lyckå FF för en go match och vi önskar dom lycka till.

Som sagt ingen är glömd och ha en go lördag nu och idag gjorde ni Jens nöjd och det är inte ofta ni lyckas med det.