Saxemara IF – Hällaryd 0-1 ( 0-0 )

Helgens match slutade med en förlust mot seriekollegan Hällaryd, men jag tycker ändå att vi gör en bra match rakt igenom.

Nu är vi inne i en riktigt tung period och hela 7 spelare saknades till helgens match. Men jag tycker vi står upp bra mot ett duktigt Hällaryd och matchen hade faktiskt kunnat sluta hur som helst då båda lagen skapade en hel del målchanser. Två lag som försökte rulla boll matchen igenom och det var en ganska så trevlig match att skåda.

Första halvlek är riktigt jämn där både Simon i Saxemara och Henrik Olsson i Hällaryd försöker att styra spelet för sina lag och trots trevligt spel så skapas det inte så många chanser då försvaren från båda håll känns intakta. 0-0 speglar matchen väl och jag tycker att dom spelare som får chansen tar den.

I den andra halvleken så öppnar sig spelet lite och mer chanser dyker upp från båda lagen och matchen är fortfarande helt jämn och ett mål ligger i luften från något av lagen. Men det är Hällaryd som gör mål på en retur i minut 81 och så slutar matchen. Som sagt jämn rakt igenom och vi tackar Hällaryd för en go match och dom kommer att bli ett topplag som vanligt.

Bäst idag är Petter Otfors, David Eriksson och David Thorngren

Nästa match är mot SGIF på lördag kl 11.30 på Jernvallen.

Med tanke på att vi gått långt i DM så vilade ett flertal spelare denna helg.

Morgan Westerlund, Krille Månsson, Oskar Björkqvist, Ashmed, Honken, Sankan, Martin Anänger är på g snart.