Saxemara IF – Gransholm 2-2 ( 1-1 )

Glädje glöd och ett jävla jobb tillsammans gjorde att vi kunde kryssa mot seriens mest storväxta lag Gransholm. Till skillnad mot Kalmar AIK så har vi inte kastat in handduken trots spel i fyran 2018. Det visar på moral och respekt mot oss själva publik och resten av dom andra lagen i serien. Fick tack från ett par lag idag att vi kunde hjälpa till.

Matchen i sig startade på sämsta tänkbara sätt när Gransholm gör 0-1 efter tre minuter och inkast samt nick vet ju alla lag om, men vi var inte på tårna samtidigt som Gransholm är stora och starka på fasta. Jag tycker att vi reser oss direkt och det var riktigt roligt att se dom yngre spelarna Simon och Tim spelar så moget, men framförallt är dom stenhårda i närkampsspelet vilket överraskade mig en del. Leopold höll ihop det med sin snabbhet och jag tycker att det bar bra fart framåt från samtliga idag. 1-1 gör Andre Ekstrand och nu blev bortalaget stressade.

Gransholm spelade tufft och starka är dom, men när Saxemara satte fart så hade dom det jobbigt. Tycker Kaka springer på allt och är en jobbig jävel att möta. Björn Babic spelar säkert i målet och ett felsteg eller någon som inte tar jobbet får höra det ordentligt från Björn. 1-1 i paus och jag pratade med deras många tillresta supportrar och dom var inte jätte nöjda eftersom Rydaholm ledde och RBK hade kryss borta, Så går snacket med tre omgångar kvar och många föreningar som är spända i slutet. Varit där själv både uppåt och neråt och det saknar man.

Öppnare spel i den andra halvleken och Gransholm går för seger såklart. Men det är Mogge som rivs ner och solklar straff som han missar, men returen skjuter han in och 2-1 känns underbart. Båda lagen skapar chanser och det är två målvakter som gör det förbannat bra. Tyvärr kommer 2-2 snabbt efter och nu är det Gransholm som tar över matchen och Babic gör två otroliga räddningar i slutet och rättvist så slutar matchen 2-2. Tim Göransson har ett sjukt bra läge i min 90 men målvakten tippar den till hörna. Vi tackar Gransholm för en hård men rättvis match.

Det ska sägas att domaren gör en bra match förutom när deras målvakt drar undan Andres ben och jag vet inte hur man ska få en straff om inte det var straff.

Simon Tim Axel födda 02 är fan suveräna och dom spelar med huvudet. Leo och Kaka är bra och dom äldre spelarna tar nu sitt ansvar och hjälper dom yngre. Det kommer bli så jävla skoj nästa år. Babic gör avgörande räddningar och styr spelet.

Nästa match borta mot IFK