Ljungby IF – Saxemara IF 3-0 ( 1-0 )

Ja igår hade vi verkligen chansen att klättrar i tabellen. Men denna match måste vi bara glömma direkt. Grattis till Ljungby, men ärligt så var hemmalaget det svagaste gänget vi mött i år och det säger väl lite om vår insats. För första gången i mitt liv så åkte jag i min 65 efter deras 2-0 mål. Jag tyckte spelet var bedrövligt från båda håll.

Vet egentligen inte vad jag ska skriva, men deras två första mål är ju våra försvarsspelare som viker ner sig alldelles för lätt. Offensivt kändes kallt och det var väl egentligen bara Lik pojkarna som sprang i djupet.

Tycker det är mycket märkligt att vi inte klarar av att utnyttja deras höga backlinje, för där fanns 50 meter att lägga boll på.

Men orkar inte skriva mer, men gör aldrig mer om detta. Fanns ju en hel del folk som åker för att se på er. Nu är det match redan på torsdag och det är bra.