Lindås/Långasjö – Saxemara IF 0-1 ( 0-0 )

Eftersom Saxemara IF är klara för nytt kontrakt så vill vi kolla lite uppåt och vara med och leka lite ända in i mål. Vi är med i leken efter Per JSK Karlssons mål i slutet av matchen. Men oj vad krampaktigt det var från start.

Lindås var ute sen tidigare, men oj vilket hjärta dom visade direkt och vi kom egentligen inte in i matchen någongång. Vi försökte men vi var sjukt stillastående och bolltempot passade dom perfekt. Vi fick inte upp bolltempot och dom hade inga problem att samla sitt lag alls. Båda lagen skapar en hel del chanser, men det var mest kamp och långa bollar.

Längesen jag var så arg i paus som jag var idag. Ingen fart och vi tillät Lindås att vinna de flesta andrabollarna med. Visst var vi spända och dom kunde slappna av, men helt ärlig hur spelade vi idag. Alla var såklart missnöjda och ibland kan spelet låsa sig. Idag var en sådan dag.

Men vi malde på och det gjorde hemmalaget med och dom hade ett skott i ribbans underkant. Efter det så har Saxemara ett par bra chanser att avgöra men deras målvakt gör en del bra räddningar. Nästa bakslag är att Petter skadar sig och dom får en solklar straff. Men David i målet håller nollan i denna matchen med och räddar oss idag med sina räddningar.

Jsk Per in för de blå och han fixade 9 poäng förra året med sina sena mål och det hände igen. Så jävla roligt för den mest ödmjuka och snällaste människa jag någonsin har träffat. En boll kommer på kanten och han är egentligen ute ur skottvinkeln, men på något sätt så skjuter han med en båge som går över målvakten och stolpe in. 0-1 i minut 88 gör att lyckan är total hos samtliga. Så slutar matchen.

Jag skiter fullständigt att vi inte fick igång spelet idag för med två omgångar kvar är det poängen som räknas. Lindås bjuder på ett sjukt bra motstånd och dom var kompakta idag och på deras lilla plan var det svårt att komma igenom.

David Thorngren är kungen idag och Jsk blir prinsen i ett mediokert Saxemara IF. Sjukt starkt att vinna och vi vet att vi är starka i slutet. Nu väntar ännu en tuff vecka där vi avslutar mot SGIF på Hejan.

Nu tar vi helg pojkar.