Inför Saxemara IF – Sölvesborg GOIF

Vinna eller försvinna gäller för Saxemara IF på lördag i derbyt mot SGIF. Vinst och vi är med i den sista omgången. I helgen är det revansch som gäller för de blå. Vi möter ett SGIF som egentligen inte har något att spela för mer än äran.

Vi har tre segrar och två kryss på dom fem senaste matcherna och på lördag så går vi givetvis för seger. Mycket folk väntas till Hejan och truppen känns stark.

Vi kommer att möta ett spelskickligt lag som vi vet kommer att sälja sig dyrt. Nu är det årets sista hemmamatch och jag förväntar mig ett hårt jobb för oss själva och vår trogna publik.

Jag vägrar att förlora två derbyn i rak mot de svarta.

Håll ett extra öga på Saxemaras Andre Ekstrand som verkligen har kommit in i div 3 tempot och varit en av Saxemaras klart bästa spelare under hösten.