jens_gummesson_blogg

Inför Saxemara IF – Räppe

Årets första hemmamatch väntar för Saxemara IF och det är Räppe som gästar Hejan på lördag kl 14.00. Ett Räppe som av många är lite av en seriefavorit. De kryssade i  första matchen mot Älmhult 1-1 och som alltid så är Räppe otroligt bollskickliga.

När det gäller Saxemara IF så körde vi över Rydaholm i den andra halvleken och slutresultatet stannade vid 2-4. En smakstart av oss, men som vanligt mot Räppe så lär det bli jämt. Våra tre sista matcherna mot varandra har slutat 1-1.

Det känns i hela byn att det nalkas premiär i div 3 och vi får hoppas på lite folk.

När det gäller truppen så tillkommer Robban Svensson, Robin Dahlstedh och Tobbe Bertilsson skulle jag tro. Vi spelar med dagens bästa trupp och Saxemara IF går alltid för vinst. Vi vet att vi är starka och svårslagna på vår hemmaplan, det tror jag kommer hålla i sig.

Håll ett extra öga på Andre Ekstrand som har varit ruggigt bra i inledningen. Ny kondition och ny vikt gör att han känns piggare än någonsin.

Vi hälsar Räppe varmt välkomna och önskar dom lycka till.

Skribent Jens Gummesson.