jens_gummesson

Inför Saxemara IF – Nättraby GOIF

Redan på tisdag kl 19 väntar en ny match för de blåa och det är tur det efter en mindre godkänd match mot Mörrum GOIS.

Som sagt ny match och nya förutsättningar och nu måste det till en seger för de blå för att inte bli helt avhängda mot starka Hörviken. Vi möter ett bra Nättraby som rivstartade årets div 4, men som har spelat jämt men ändå förlorat dom tre sista matcherna. Det är ett lag som är tekniskt skickliga och som verkligen försöker att spela en fin fotboll.

När det gäller Saxemara IF så gick vi på en stor mina borta mot Mörrum GOIS och personligen så tyckte jag att vi bara ställde ut skorna och det håller inte ens i div 4. Nu vet alla vad som förväntas och jag tar förgivet att samtliga höjer sig till matchen mot Nättraby.

Enbart Ashmed Amca som är avstängd och i skrivande stund så är resten tillbaka vilket innebär att Petter, Gustav och Krille finns med i truppen vilket känns bra.

Håll ett extra öga på Petter Otfors, en spelare som inte syns så mycket men som alltid drar igång både träningar och matcher.

Jag vet att det blir knallhårt, men tippar 3-2 till Saxemara IF.