Inför Saxemara IF – Kalmar AIK

Redan på torsdag kl 14.00 så spelar vi match igen och det är anrika Kalmar AIK som gästar Hejan. Det är två lag som har inlett lite knackigt, men säsongen är lång. Jag ser positivt på uppgiften och jag vet att samtliga kommer att höja sig sen sist. Matchen mot Ljungby är glömd och Kalmar förlorade knappt mot Älmhult i den förra omgången.

Inget att sticka under stolen att det är sjukt viktiga poäng som står på spel och vi kommer att sälja oss väldigt dyrt. truppen känns bra och förhoppningsvis så spelar vi med det bästa laget för dagen.

Jag både hoppas och tror på en seger och 2-0 känns helt ok. Men Kalmar har spelat upp sig och jag hoppas vi kan gå tillbaka till ett par segrar igen. Allt blir så mycket lättare och roligare vid segrar.

Håll ett extra öga på Simon Landberg Södergren, jobbar och sliter i det tysta och får för lite cred ibland. Han är lojal mot sina kamrater.