jens_gummesson_blogg

Inför Saxemara IF – Älmhult IF

Ny match och nya utmaningar väntar för serieledarna Saxemara IF. Det är svårspelande Älmhults IF som kommer på besök till Hejan.

Ett Älmhult som även de är obesegrade efter två omgångar. Det är ett stabilt div tre lag som kommer på besök och som vanligt mot just Älmhult så blir det en tuff match.

När det gäller Saxemara IF så behöver vi verkligen inte be om ursäkt för vår start, då vi har krossat både Rydaholm och Räppe i slutet av matcherna. Vi har en stark tro på oss själva och hela 19 matcher i rad utan förlust. Vi vet att Älmhult är ett bra lag och vi vet även att det kommer att krävas otroligt mycket hjärta för att kunna vinna på lördag.

I skrivande stund så är det bara Kristian Månsson som är skadad och det känns riktigt bra, då vi har haft skador hela försäsongen.

Håll ett extra öga på Johan Leopold i dagens match, En fighter med en elegans utöver det vanliga. Vi går för seger som vanligt och hoppas det kommer mycket folk på lördag.

En speciell match för många hårt jobbande eldsjälar i föreningen.