jens_gummesson

Inför Mörrum – Saxemara IF

Ny match och nya förutsättningar är det på lördag när vi gästar nykomlingen Mörrum. Ett Mörrum som har blandat och gett i inledningen av årets div 4.

Vi vet att Mörrum borta är en svår nöt att knäcka, men just nu så är Saxemara IF inne i ett stim och dom ska spela riktigt bra om dom ska slå oss. Jag vet att Mörrum slog Ronneby BK på Brunnsvallen och det är riktigt starkt gjort.

Veckan har sett bra ut och vi andas självförtroende i föreningen just nu och vi ser fram att få tampas med Mörrum på lördag. Alltid roligt att få möta lag som man inte spelar mot så ofta.

Lite ändringar i truppen och eftersom att serien är lång så får några andra chansen på lördag. Krille Månsson är hos Zlatan på lördag och Petter Otfors avstängd. Men fullgoda ersättare tillkommer till truppen genom Gustav Andersson och Robban Svensson.

Vi är ödmjuka inför en riktigt tuff uppgift och jag vet att samtliga är införstådda med detta. Jag tror alltid på mitt lag och spelar vi med skärpa och hjärta så vinner vi med 0-2.