jens_gummesson_blogg

Inför Ljungby – Saxemara IF

Ny match och en stor utmaning väntar för Saxemara IF nu på lördag. Trots serieledning så slår vi inte oss på bröstet utan vi tar en match i taget. Vi åker till Ljungby som verkligen är ett etablerat div 3 lag med många säsonger även i div 2 med. Om inte den tuffaste bortamatchen så en av dom i alla fall.

Ljungby har enbart släppt in 3 st mål på sina fem matcher och det blir en utmaning för Saxemara IF som redan har smällt in 17 st. Personligen så tror jag att vi har en jättechans och deras konstgräs passar oss perfekt. Vi går alltid för seger, men jag vet ju att det kommer att krävas ett sjukt jobb från samtliga spelare.

Träningarna har sett sjukt bra ut med högt tempo och det är nästan så att man får lugna ner spelarna i närkamperna. Det känns kanon.

Truppen i sig gör att det blir lite ändringar sen sist, men det är sådant man får räkna med. Tillbaka i truppen till denna match är David Thorngren, Johan Leopold och Petter Otfors.

Som sagt tar vi inte jobbet så blir vi överkörda, det kan jag lovar er. Gör vi det tillsammans så vinner vi, det är jag säker på. Så nu kör vi pojkar.