Inför Hällaryd – Saxemara IF

Ännu en hård drabbning väntar när vi gästar Hällaryd på fredagen och som vanligt så kommer det säkert att bli en tuff match.

Vi har gjort våra absolut sämsta insatser för året i just derbyn mot Hif och Sgif och nu måste det bli en ändring på det. Alla vet vad som gäller och vi går för seger såklart. All press på Hällaryd då dom är i mest poängbehov. Truppen är lite skadad, men jag tycker vi har fått ihop det på ett bra sätt. Så är det och dom som får chansen kommer att göra det bra.

Vinner vi så har vi 32 pinnar och känns klara, vi väljer själva hur det ska bli. Nu gäller det att vi gör en betydligt bättre match än sist mot Hif och det är jag helt säker på att vi gör.

Orkar och vill egentligen inte skriva mer för ger man inte blod svett tårar i ett derby så vet jag inte vad man kan göra.

Lycka till pojkar och vi kommer att vinna.