Inför Älmhult IF – Saxemara IF

En svår bortamatch väntar Saxemara IF när vi på torsdag gästar Älmhult på deras stora plan. Älmhult som är erkänt starka på hemmaplan. Men jag tror på en seger imon och vi kan åka dit helt utan press och det är ingen som tror vi ska plocka poäng.

Min feeling är precis som borta mot Bromölla, jag känner inget särskilt. Det är bra för då presterar vi som allra bäst. Det enda jag kräver är att samtliga ska kunna se sig i spegeln efter matchen och känna att idag gjorde jag mitt yttersta för laget.

Truppen känns stark och Philip Olsson, Adam Larsson samt Jacob Gummesson tillkommer i truppen och Andre Ekstrand är iväg.

Jag är helt övertygad att vi vinner imon om alla tar sitt ansvar och jobb för sig själv, lagkamraterna och alla tillresta supportrar.

Nu kör vi.