IFK Karlshamn – Saxemara IF 5-0 ( 3-0 )

Ett hett derby trodde man på förhand men tyvärr så var matchen körd efter ca 25 minuters spel. Vi bjuder på straffar mål och utvisningar i varje match och med facit i hand så är vi det näst sämsta laget i serien för en tabell ljuger inte efter 22 omgångar.

Matchen startar på en blöt plan och det är otroligt lite folk på matchen. Redan efter 3 minuter så rinner Pille igenom och blir fälld och 1-0 direkt för hemmalaget. En smakstart för IFK och med sin ledning så var dom helt klara för div 3 nästa år och det grattar vi dom för. Efter det så har Saxemara IF en liten period där vi skapar en del chanser och även för spelet. Vi visar inställning och vinner mitten.

Mogge som var pigg inledningsvis skadar sitt knä i ett hopslag tidigt och försöker spela vidare men tyvärr går det inte.  Det blir inte bättre av att vi får en frilägesutvisning redan efter ca 20 minuters spel och då känns det som en omöjlig uppgift tyvärr. 2-0 gör dom direkt och när Alle skruvar in ett skott till 3-0 ja då är det ridå ner. 3-0 i halvlek och så som matchen blev med skador och utvisningar så kunde vi inte göra oss själva rättvisa idag.

Den andra halvleken är egentligen bara en transportsträcka för hemmalaget och matchen slutar 5-0 och så ska det inte behöva sluta i ett derby kan man tycka.

Men gräva ner sig är förbjudet i mina ögon och vi kan få en riktigt rolig och nervös avslutning mot SGIF i den sista omgången där dom förmodlingen måste vinna för att klara kvalet. Beror lite på hur det går för Älmhult.

Så upp med huvuden nu pojkar så avslutar vi på bästa sätt nästa söndag hemma på Hejan.

Bäst idag finns inga, men junisarna krigar på när dom kommer in på planen.