Fotbollsgolfen 2016 hårdare ån någonsin.

Först och främst fokus på träningen veckan innan, det är det viktigaste såklart. Sen matchen mot Räppe och sen tävlingen samma dag. Men eftersom jag måste ha lite koll på läget så vill jag lägga ut det här så ni kan följa utvecklingen. En del frågetecken som alltid och en del spelare som vill vara med så det kommer att bli ändringar fram till startskottet. Ett måste är att alla har en matchtröja på sig och vilket lag är valfritt, men helst SIF;DIF:LIV

Men så här är upplägget. Match för många kl 12.00 på Hejan och samling där tar Magnus Karlsson. Efter det så är det absolut ett måste att första grupp går ut kl 15.00 på Gräddhyllan. Maten har Gädda koll på och dryck fixar ni själva. Vädret kan jag inte styra tyvärr. Kan bli ca 40 man, men hoppas på ca 30 st.

Detta är en preliminär startlista och dom som vet att dom inte kan ring mig snarast på 0708274923. Jag kommer att ha hjälp av Petter Otfors bestämmer banan. Kent och Gädda med runt omkring. Matte och David med material och ordning av planen. Måste ha hjälp av dessa pojkar då jag fan är iväg tre dagar på raken innan. Men allt löser sig. Två jokrar är hemliga och en spelare skrivs som hemlig, endast för att ni ska tänka.

Här kommer en stor och stark startlista.

1. Petter Otfors

37. Joker

38. Patrik Svensson

39. Sankan

40. Dessa är anmälda och har jag glömt någon så skjut mig för det snurrar i huvudet just nu. Men som sagt det blir ändringar.