Årets trupp

Jesper Håkansson kommer i år att ha huvudansvaret efter att Kicki tidigt annonserat att hon inte har lika mycket tid att lägga på fotbollen. Vi lyckades dock hålla kvar henne som spelare i truppen, vilket vi är väldigt glada för.
Bengt Wessman som tidigare bara varit med lite sporadiskt kommer nu ha en större roll och kommer hjälpa till både på träningar som målvaktstränare men också runt matcher som lagledare.
I truppen har vi tyvärr tappat några namn från förra säsongen vilket är synd, men vi har runt 20 potentiella damlagsspelare där några kommer slussas in från F14 för att göra övergången mindre dramatisk nästa år. Vi har helt enkelt tappat lite bredd, men tycker inte vi har tappat kvalitén i truppen och vi tror att det kommer bli en riktigt intressant säsong!

Jesper-Håkansson

Jesper Håkansson
Huvudtränare

Bengt-Wessman

Bengt Wessman
Målvaktstränare/Lagledare

bild_fattas

Medina Mehic
Målvakt

”Medde” visade under våren förra året att hon är en riktigt duktig målvakt som kan vinna många matcher åt sitt lag. På hösten så var det mycket jobb och hon tappade lite fokus, men är tillbaka för att visa alla att hon vill vinna massa matcher åt oss i år igen! Potentiell första målvakt!

Tuva-Nordlöf-_1

Tuva Nordlöf
Målvakt

Tuva som är målvakt i vårt F14 lag fick känna på lite damlagsspel redan förra året och gjorde det med den äran! En ung målvakt som vi tror kommer rädda oss många gånger de kommande åren!

Athitaya-Phoseeda

Athitaya ”Tong” Phoseeda
Målvakt

En ung talangfull tjej som inte vet riktigt vad hon vill med fotbollen just nu. Kommer finnas med som backup till de övriga två och blir det så att hon får stå så vet vi att hon levererar!!

Hanna-Carlsson_1

Hanna Carlsson
Back

En tidigare offensiv spelare som vi skolar om till en mer defensiv roll. Har visat på försäsongen att hon passar som handen i handsken i sin nya roll. Kommer bli en mittbacksklippa, precis som hennes bror i herrlaget när han kommer hem till sommaren!

Camilla-Svenson

Camilla Svensson
Back

Överlägset äldst i laget, många undrade om hon skulle orka en säsong till. Det är vi verkligen glada att hon gör, tillför med sin rutin, glädje och viljan att aldrig ge upp!

Amanda-Koskela-Thelin

Amanda Koskela Thelin
Back

Säger själv att hon inte passar som back utan borde vara på mittfältet. Stämmer till fullo att hon är stark på mittfältet men kommer bevisa för er alla att hon är en gjuten back under denna säsongen!

Rebecka-Fredriksson

Rebecka Fredriksson
Back

Given ytterback med en fin passningsfot, bra blick för spelet och ger verkligen allt, både på match och träning! En riktigt viktig egenskap!

Filippa-Håkansson

Filippa Håkansson
Back

En ytterback, innerback, innermittfältare, yttermittfältare eller till och med forward. Kan användas precis var som helst, vilket är riktigt skönt att veta. Visade inte minst på försäsongen att hon blivit mycket bättre med boll och kan med sin unga ålder utvecklas bra under säsongen.

bild_fattas

Emilia Karlsson
Back

F14:s försvarsgeneral som jag är övertygad om kommer få chansen även i damlaget i år. Ett riktigt framtidshopp som vi hoppas att vi får se flera år framöver i SIFtröjan.

Tova-Johansson

Tova Johansson
Back

En av våra F14 tjejer som kommer slussas in. Inleder tyvärr säsongen som skadad men hoppas på att vara tillbaka väldigt snart! Kände på damlaget redan förra året och gjorde det väldigt bra!

bild_fattas

Felicia Dahlstedt
Mittfältare

Årets lagkapten, har redan visat att hon är som klippt och skuren för den rollen och kommer med stor sannolikhet bara att växa både i den rollen men också som spelare i år. Var en av våra viktigaste spelare redan förra året och fortsätter på det spåret!

Hanna-Andersson

Hanna Andersson
Mittfältare

En F14 spelare som redan under förra hösten i princip kunde räknas som startspelare även i damlaget. Kommer minst sagt vara med att slåss om startplatserna i år och det är många som tror att hon får sitt stora genombrott på Hejan redan i år!!

Phakaimat-Phoseeda

Phakaimat ”Toey” Phoseeda
Mittfältare

Har tidigare bara spelat ytterback, men med sin kondition, vilja och styrka så kan vi inte låta bli att börja skola in henne på en ny position. Extremt viktig med sin träningsvilja och vilja att ge allt i alla situationer.

Kicki-Nilsson

Kicki Nilsson
Mittfältare

Ja, var ska man börja. Rutin, bollkontroll, blick för spelet, förmåga att höja de andra spelarna. Kicki är förmodligen div. 4 dam’s absolut bästa och mest sevärda spelare. Vi är väldigt glada över att hon valde ytterligare ett år som spelare hos oss! Får hon vara hel kan hon bli skillnaden mellan en mittenplacering och en placering i toppen!

Marion-Karlsson-Faudot

Marion Karlsson Faudot
Mittfältare

En slitvarg som aldrig ger upp, kvittar om det är träning eller match, enda in i kaklet! En väldigt viktig egenskap i laget. Och jag hade gett nästan vad som helst för den konditionen!

Louise-Nilsson

Louise Nilsson
Mittfältare

Har inlett säsongen med lite skadebekymmer. Vi hoppas hon är helt fit for fight när säsongen drar igång, för vi kommer behöva henne i år!! Haft en bra utvecklingskurva och är fortfarande ung!

Rebecca-Håkansson

Rebecca Håkansson
Mittfältare

Förra årets lagkapten, har flyttat till Kalmar pga studier, men tränare med ett lag där uppe när hon inte är hemma. Vi hoppas dock att hon kommer hem så ofta som möjligt, för hon är en viktig spelare men också väldigt viktig för gruppen!!

bild_fattas

Ayat Abbas
Forward

Vinnare av diamantbollen förra året och en av de snabbaste i div. 4 och dessutom stenhård i kroppen. Det är nog mer än ett mittbackspar som är rädda för att möta Ayat i år… Och rädda borde de vara! Hade lite problem med avsluten förra året, men har slipat dessa och kommer bli riktigt intressant att följa i år!!

bild_fattas

Lina Karlsson
Forward

När huvudet är på rätta stället och allt flyter på så är lina kanske en av våra viktigaste spelare i anfallsspelet. En spelmotor som manar på sin lagkamrater, står upp mot motståndare och en riktigt skicklig bollspelare. Kommer Lina vara med i vanlig form hela året kan det bli en avgörande faktor!

bild_fattas

Noor Abbas
Forward

Kom till vårt F14 lag tidigt i vintras så har inte spelat fotboll jätte länge men redan visat att hon är ett namn att bygga på. Syster till Ayat så vi vet att hon har bra fotbollsgener! För henne är det bara viljan som avgör så kan hon bli hur bra som helst!

Maja-Mattsson

Maja Mattsson
Forward

Talang från F14 som redan på försäsongen har fått testa på damlagsfotbollen. Väger fortfarande lite lätt, men om hon ökar några centimeter och kilo så kommer hon bli extremt farlig för motståndarna, verkligen ett namn att bygga på!